POČETNA STRANICA VAŠ NOVI PEUGEOT POSEBNE PONUDE NAŠE USLUGE AUTO EXPERT SERVIS O PEUGEOTU KONTAKT - LOKACIJA
Peugeot 301


Snažan izvana, prostran iznutra.

Čvrsta i pouzdana, nova Peugeotova limuzina koristi svo zanje Marke i njena svestranost je istinska prednost u svakodnevnoj uporabi. Na gradskim cestama ili zahtjevnijim izvangradskim prometnicama, izvanredna kvaliteta voznih osobina omogućuje 301 da se bolje prilagodi svim situacijama u vožnji. Vanjske linije modela 301 kombiniraju moderan stil i prostranost klasičnog obiteljskog vozila. Pri odluci za nov Peugeot 301, ne treba birati između razuma i emocija!

Odaberite svoj stil

Kada je elegancija dostupna svima, nema potrebe da se opirete vozilu koje vas čini posebnim ! Integrirajući stilske kodove Marke, 301 zavodi svojim elegantnim dizajnom, karakternom siluetom i harmoničnim linijama koje naglašavaju modernost i robustnost. 301 otkriva svoj identitet karakterističnim prednjim krajem, elegantnim profilom koji naglašava prostranost i siluetom koja stojeći čvrsto na zemlji ističe njegove vozne osobine. Kromirani detalji* donose dašak profinjenosti i stila. Jer život u 301 ne samo da bi trebao biti udobniji.... već i ljepši! *Dostupno na nivou Allure.

Pojednostavite vožnju

Peugeot 301 opremljen je kako bi vam vožnju učinio zadovoljstvom. Ergonomska unutrašnjost, oprema za pomoć u vožnji, elegantna centralna konzola, 301 ujedinjuje stil i udobnost.

INSTRUMENT PLOČA
Instrumenti modela 301 sadrže monokromatski ekran koji prikazuje podatke s putnog računala, podatke o vašem putovanju te odabrani prijenosni omjer*.

STRAŽNJI PARKING SENZORI
Pomoć za parkiranje odostraga** vas efikasno upozorava na prisutnost objekata ili osoba iza vašeg vozila tijekom vožnje unazad. Zahvaljujući ultrazvučnim senzorima smještenim u stražnjem braniku na prepreku vas upozorava zvučnim signalom ili grafički na ekranu RDS CD MP3 Bluetooth ® sustava.

REGULATOR I LIMITATOR BRZINE
Kombinacija regulatora i limitatora brzine**, vam omogućuje da postavite maksimalnu brzinu koju nemožete prijeći, odnosno da vozilo automatski održava zadanu brzinu bez da držite nogu na papučici gasa.

*Za izvedbe opremljene automatskim ili manualnim pilotiranim mjenjačem.
**U opciji ili nedostupno, ovisno o izvedbi.

peugeot

peugeot

peugeot

107 - 3 vrata

107 - 5 vrata
 

208 - 3 vrata

208 - 5 vrata
 

2008
 

301 - 4 vrata
 

Novi 308

308 - 5 vrata

308 - SW

308 - CC
 

3008

3008 - HYbrid4
 

508

508 - SW

508 - RXH
 

5008
 

RCZ
 

Partner Tepee

Expert Tepee
 
Vaši komentari Naručite se na servis Prijava za test vožnju Zaposlite se kod nas Mapa weba Korisni linkovi